måndag 21 maj 2007

Hejsan igen!

jag kommer att få hårförlängningen nästa vecka "suck".
Chefen ringde det vart ändring igen, men ska träffa iallfall chefen & fotografen på onsdag.
Då ska vi prata om hur fotograferingen ska se ut & fotografen sa "jag måste få se den vackra modellen" haha, så nu kommer ja. För han kommer att få en chock när han ser mig kan jag lova, för jag är ej vacker. Ska ta en fika på stan & bara prata om modelllandet & hur det är att vara artist. Alla kommer att känna igen mig, det här är bara en början jag har dussentals jobb som bara väntar på att det här jobbet ska bli klart nångång. Jag mår bra på de sättet men inombords så mår jag jätte dåligt. Men var tvungen att skriva det här, för jag skrev att jag skulle göra hårförlängning imorgon. Men som sagt det blev ändring som vanligt :)
sånt är livet i modelllandet, ciao!

Hejsan!

ihelgen så har jag varit ifrån min Älskade älskling. Men de var skönt på ett sätt, tråkigt på ett annat. Ja ni förstår vad jag menar. Ihelgen medans Emil var borta har jag ungås med min älskade lillebroder han sov inne hos mig för han hade saknat mig :) Såå sööt.
sover för det mesta hemma hos Emil, men det börjar bli ändring. Sen så har jag varit på tjejkvällar + festat med vänner haft skojj bara lungt :)
Det var en fantastisk kväll, i lördags. För det var fest hemma hos min vän isandbankarna, det var hur mycket folk som helst. Alla var så trevliga, måste tacka alla. Sen i söndags så gjorde jag inte mycket. Just det ja, i torsdags så fick jag reda på att min vän johanna har dött :'(
jag grinade hela dagen är fruktansvärt ledsen fortfarande. Vi var 4 stycken som jämt var med varandra i valbo när jag bodde där ( är född där).
vi var fyra som aldrig skulle sära på varandra. Men så hände det här. Hon dog iemellan uppsala & stockholm. I en grov bilolycka, lastbil inblandad. usschha... Men jag ska försöka bearbeta det, som sagt jag har två jobba att sköta + skola. Så ja..
Imorgon har jag en gladnyhet, jag ska förlänga håret. Så nu kommer inte pappa eller camilla känna igen mig.. hehhe^^ bara ansiktet. Men nu ska jag äta :)
ha det bra, längtar till Italien!!!
ciao!