tisdag 19 juni 2007

Hejsan!

idag så ska jag börja små packa lite till Italien, sen så ska jag nog bara vara med min älskling.
Han kramade mig igår sa att han älskade mig hundra gånger. Naaw tänkte ja, vad gullig han är.
Jag sa jag kommer att längta ihjäl mig efter dig, men det kommer att vara nyttigt för oss endå.
En tår rann ifrån min kalla kind, jag tittar på han säger du är det bästa som har hänt mitt liv, när jag kommer hem firar vi ju 10 månader just den dagen då ska jag bara umgås med dig älskling. Han sa det kommer att vara tomt här nu när du åker, jag sa: de kommer att vara tomt utan dig med, jag kommer att grina idag & imorgon ända tills vi åker. Inte långt kvar nu faktist, nu är det nära.
I mitt liv har det varit komplikastioner som typ att jag har vart sexuellttrackasserad av en 30 årig man vet ej om han var äldre. Han tracka mig i 4 års tid, jag mådde skit. Sen efter 2 år så fick jag reda på att han har vart inne för våldtäckt & mordförsök. Jag grinade & grinade var hur rädd som helst.
Men det har jag släppt helt nu, jag mår mycket bättre. Jag har världens bästa man sen så har jag världens bästa familj inklusiv släckt & vänner. Som har hjälpt mig på alla vis.
Utan dom skulle jag inte klara av det. Jag mår prima, jag ska iväg till Italien & bara njuta & i höst så ska jag gå ett år läsa upp till Frisör. Jag ångra mig jag vill bara bli det då måste jag läsa upp ett år först för jag hade inte tillrekligt med betyg. Jag ska plugga stenhårt som bara den. Det vet alla. Alla ska hjälpa till & vara till hands den känns väldigt bra faktist. Efter jag har kommit hem ifrån Italien, så ska jag verkeligen knäppa mina kort (modellkortena).
Jag ska fixa hårförlängning + nagelförlängning. Det kommer att bli jätte fint.
Men jag skulle uppskatta vad ni har gjort & kommer att göra om ni skulle skriva det till mig. Alltid trevligt med nya kommentarer. Ha det så bra, ciao!